Zelfklevende tape kopen

Zelfklevende Tape kopen? Waar moet u op letten en wat is belangrijk? Tagra is gespecialiseerd in het leveren en machinaal aanbrengen van dubbelzijdige en zelfklevende tapes, op alle soorten drukwerk. Wij voorzien alles van zelfklevende tape, waar u maar wilt! Daarnaast kunt u bij ons vele soorten zelfklevende tapes bestellen en ook de handling of de grafische afwerking van uw drukwerk is bij ons in de juiste handen! Zelfklevende tapes bestelt u eenvoudig online. 

Zelfklevende tapes, dubbelzijdig 3M Tape

Tagra is de specialist op het het gebied van zelfklevende tapes. Wij kunnen deze snel en nauwkeurig, handmatig of machinaal aanbrengen, afhankelijk van uw product en de ordergrootte. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een prijsopgave voor uw product! Onze (dubbelzijdige) tapes zijn onder andere geschikt voor: 

  • De grafische industrie;
  • automoativ;
  • en zelfklevende tapes voor Stukadoors en schilders. 

Zelfklevende tapes van Tagra Tapes

Bent u op zoek naar een zelfklevende tape of andere soorten tapes? Kijkt u dan eens bij ons productoverzicht en vind de tape die het meest geschikt is voor uw drukwerk, en dat voor de scherpste prijs!  Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor meer specifieke vragen over tapes. Wij staan u graag ter woord!

Bestel direct dubbelzijdig tape