Kleefrondjes

Dat zo’n simpel product zoveel impact zou kunnen hebben, had de uitvinder van de kleefrondjes vast niet verwacht. Vooral in de grafische afwerking vinden deze zelfklevers gretige aftrek. Wij kunnen het weten, want dit zijn onze dagelijkse werkzaamheden. En omdat wij zo vaak met deze producten werken, hebben wij de beste merken in huis. Profiteer ervan en bestel uw kleefrondjes bij TAGRA.
 

Ook voor afwerking en handling

Ondanks dat TAGRA een jong bedrijf is, hebben de mensen erachter tientallen jaren ervaring in de grafische afwerking. Zelf uw kleefrondjes plakken is dan ook niet nodig; besteed uw klussen aan ons uit, zodat u zich op uw core business kunt focussen. Ook voor handling –inpakken, ompakken, samenvoegen en verzendklaar maken– bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag vandaag nog een offerte aan. 
 

Bestel uw kleefrondjes online

Bekijk ons ruime assortiment kleefrondjes die direct van de producent komen. Wij kopen in grote hoeveelheden in, waardoor wij u gunstige prijzen voor deze plakkers kunnen rekenen. Meer weten of direct bestellen? Wij staan voor u klaar. Mail ons of neem telefonisch contact op via 020-3417905.
 

Ja, ik wil een offerte aanvragen