3m VHB Tape

3m VHB tape draagt bij aan de creatie van mooie, duurzame en hoogwaardige eindproducten. Of u nu in de kunststofverwerkende industrie, auto- en transportindustrie of elektronische industrie werkzaam bent: 3m vhb tape biedt uitkomst in iedere sector.

Vraag direct een offerte aan

 

De voordelen van vhb tape

Misschien wilt u weten of 3m vhb tape kopen iets voor uw bedrijf of onderneming is. Daarom leggen we u graag uit wat deze 3m tape precies zo bijzonder maakt. Allereerst is de tape visco-elastisch. Dat wil zeggen dat de tape uitrekt wanneer er kracht op de verbinding wordt uitgeoefend, maar daarna weer naar zijn oorspronkelijke vorm terugspringt. Het materiaal is dus heel flexibel en daardoor voor vele toepassingen geschikt. Andere voordelen van onze vhb tape van 3m:

  • duurzaamheid: 3m vhb is bestand tegen regen, zon, wind, warmte en kou;

  • snelle aanhechting: u hoeft de constructie niet eerst met klemmen vast te zetten;

  • kostenbesparing: het gebruik van vhb tape zorgt ervoor dat productieprocessen kunnen worden versneld, waardoor er uiteindelijk een hoop kosten worden bespaard.

 

3m vhb tape

Verschillende soorten 3m VHB tape 

Wanneer u overtuigd bent van het nut van vhb tape, hebt u nog altijd de keuze uit diverse soorten tapes. Een aantal mogelijkheden:

  • schuimtape: deze tapes zijn vochtbestendig en kunnen veel gewicht aan. Nadat de tape is aangebracht, zet deze nog iets uit zodat hij beter aan het oppervlak kan hechten;

  • dubbelzijdige tape: Tesa dubbelzijdig tape is ideaal als u twee materialen onlosmakelijk of tijdelijk aan elkaar wilt verbinden;

  • 3m vhb tape of 4910f: deze transparante tape is krachtig, drukgevoelig en hecht vrijwel onzichtbaar.

3m vhb tape verwijderen

Soms is het nodig om uw 3m vhb tape te verwijderen, bijvoorbeeld omdat u tijdens de montage een fout hebt gemaakt, omdat er een element gerepareerd moet worden of omdat het om een tijdelijke bevestiging ging. Spray isopropylalcohol op de rand van de tape en ga vervolgens met een snijmes langs de lengte van de tape om de tape te verwijderen. Verwijder daarna de overblijfselen van het materiaal door speciale lijmverwijderaar te gebruiken. Mocht het nodig zijn, gebruik dan een schuursponsje om de taperesten helemaal weg te halen. 

3m vhb kopen voor een eerlijke prijs

3m vhb tape kan dankzij zijn vele toepassingen flexibel worden ingezet, ook in uw bedrijf. Bekijk ons aanbod Tesa tape online en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. U kunt ons ook inschakelen om tape machinaal aan te brengen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Vraag direct een offerte aan