Stucadoorsbenodigdheden

Stucadoorsbenodigdheden zoals een stoffel, spaan, spackmes of een rei nodig? Een stucadoor hecht veel waarde aan zijn gereedschappen. Een ander product waar een stucadoor niet zonder kan, is gaasband. Gemaakt om tientallen jaren mee te gaan en maximale hechting te bieden, behoort dit tot de stucadoorsbenodigdheden die TAGRA in haar assortiment heeft. Steeds meer stucadoors ontdekken onze ruime catalogus. Mogen wij u binnenkort tot onze klanten rekenen?
 

Ook voor grafische afwerking

TAGRA is niet alleen een gewaardeerde partner voor stucadoors, maar levert ook producten aan de automotive-industrie. Onze core business is echter het afwerken van grafische projecten: tape aanbrengen, vouwen, verlijmen en verzendklaar maken van allerlei soorten drukwerk. Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
 

Stucadoorsbenodigdheden online bestellen

Bent u stucadoor en heeft u geregeld tape of gaasband nodig? Dan bent u bij tape-specialist TAGRA aan het juiste adres. Bestel uw stucadoorsbenodigdheden eenvoudig en snel online. Bellen kan natuurlijk ook. U bereikt onze vriendelijke medewerkers op tel. 020-3417905.
 
Stucadoorsbenodigdheden zijn er in vele soorten en maten - Tagra