3m Dubbelzijdig Tape

Met 3m dubbelzijdig tape bent u verzekerd van een stevige afsluiting, wat voor toepassing u ook in gedachten hebt. De dubbelzijdige tape die u in ons aanbod aantreft, biedt voor zowel grafisch vormgevers als stukadoors en automonteurs zekerheid tijdens hun werkzaamheden. Zo is dubbelzijdig plakband een permanente oplossing voor ieder vakgebied.

Vraag direct een offerte aan

 

 

Hoe 3 m dubbelzijdig tape in elkaar zit

3m dubbelzijdig tape bestaat uit verschillende lagen die samen voor een supersterke en -stevige verbinding zorgen:

  • Draagmateriaal: dit materiaal verschilt per soort tape. Voor transparante verbindingen wordt een dun, filmachtig tape gebruikt, terwijl ruwe oppervlaktes behoefte hebben aan een dikker schuimtape;

  • Schutlaag: deze laag komt over het kleefsysteem te liggen en zorgt ervoor dat de tape makkelijk aan te brengen en verwijderen is;

  • Kleefsysteem: de soort kleefstof is onder andere afhankelijk van de oppervlakte en het materiaal dat moet worden verbonden. Daarnaast maakt het ook uit of het om een binnen- of buitentoepassing gaat.

3M dubbelzijdig Tape

3m dubbelzijdig tape voor auto en grafische industrie

Het voordeel van 3m dubbelzijdig tape is de veelzijdigheid, waardoor het voor vele toepassingen kan worden gebruikt. Zo wordt 3m vhb dubbelzijdig tape veel gebruikt bij autoschadeherstel. VHB-tape is in staat kunststoffen, keramiek, maar ook aluminium, staal en glas met elkaar te verlijmen. Bovendien is het materiaal bestand tegen uv-straling en schokken. Ook in de grafische industrie brengt dubbelzijdig plakband uitkomst. Zo is dubbelzijdig tape van 3m perfect in staat grote rollen papier met elkaar te verbinden, wat het productieproces enorm versnelt. 

Voordelen van 3m dubbelzijdig tape

Wat maakt 3m tape, dubbelzijdig en hoogwaardig, nu zo handig? Een aantal voordelen op een rij:

  • 3m dubbelzijdig tape is waterbestendig. Dat betekent dat de tape zowel geschikt is voor binnen- als buitengebruik;

  • 3m dubbelzijdig tape is extra sterk. Het belastbare vermogen van dubbelzijdige tape is tegenwoordig zo hoog dat boren binnenkort misschien wel overbodig is;

  • 3m dubbelzijdig tape is temperatuurbestendig. De tape verdraagt fel zonlicht en warmte, maar kan ook goed tegen kou.

De wonderen van nano tape

Nano tape is een vorm van dubbelzijdig tape die ook wel bekend staat als ‘magische tape’. Waarom? Nano tape heeft enorm veel kleefkracht en is waterbestendig. De tape kan dan ook heel vaak worden gewassen en hergebruikt.

Hoe kan het dat deze tape zoveel kleefkracht heeft? De tape maakt gebruik van miljoenen minuscule zuignapjes die zich aan ieder oppervlak vast kunnen zuigen. Een ander voordeel van nano tape is dat het geen afdrukken achterlaat wanneer je het verwijdert en dat het een hoge treksterkte heeft. Ontdek de mogelijkheden van 3m dubbelzijdig tape en nano tape door ons aanbod online te bekijken of neem contact met ons op voor vragen.

Vraag direct een offerte aan