VHB Tape

VHB tape is dubbelzijdig tape dat zich zeer goed hecht. 3M VHB dubbelzijdig tape is in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Zo vindt u altijd een 3M VHB tape die geschikt is voor de klus die u in gedachten heeft. De sterke dubbelzijdige tape is verkrijgbaar bij Tagra tapes. VHB Tape staat ook wel bekend als Silvertape.

Waarom 3M VHB?

De gemodificeerde tape is op basis van acryl lijm en heeft een schuimbasis. Hierdoor hecht de tape zich heel goed, wat ervoor zorgt dat deze zeer stabiel en sterk is en blijft door de jaren heen. Andere voordelen van VHB tape 3M zijn:

  • De tape is een goed alternatief voor schroeven of lijm, waardoor u niet hoeft te boren of schuren wanneer u iets wilt ophangen;

  • 3M VHB dubbelzijdig tape heeft een hoge druk absorptie, waardoor deze zeer vibratie bestendig is;

  • VHB is UV bestendig tape en vormt een blijvende afsluiten tegen vocht en water;

  • De tape is makkelijk in gebruik, waardoor de klus snel geklaard is.

VHB tape aanbrengen

Als u op zoek bent naar zeer sterk plakband, is VHB wat u moet hebben. Gebruik het dubbelzijdig tape op muur, deur of ergens anders waar u iets wilt ophangen. Voor u de tape aanbrengt, kunt u ervoor kiezen om een VHB cleaner of een VHB primer te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de ondergrond goed schoon is en zo geprepareerd wordt dat de tape extra goed blijft zitten. Het enige wat u nu nog hoeft te doen is de tape opplakken. Hiervoor verwijdert u eerst de folie aan een zijde van de strip. Bevestig deze vervolgens aan de muur en druk goed aan. Dit kunt u herhalen tot u voldoende tape heeft bevestigd. Verwijder tot slot de folie aan de andere zijde van de tape en druk er het item dat u wilt ophangen tegenaan. Houd vast tot deze stevig hangt en u bent klaar!

VHB Tape

3M VHB tape kopen

Tagra Tapes in Zwanenburg is al jaren gespecialiseerd in het machinaal aanbrengen van tape. Heeft u een tape-gerelateerde vraag of heeft u behoefte aan advies? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Bij Tagra kunt u terecht voor al uw VHB tape en meer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan