Gaasband kopen

Gaasband is dé oplossing voor u als u gaat stucen en wilt dat de randen, naden en voegen netjes afgedicht zijn. Belangrijk is natuurlijk dat het gaasband zich naadloos hecht op het oppervlak en tientallenjaren mee kan. Tagra is de specialist die u hiervoor nodig heeft. Gaasband kopen doet u via Tagra. 

Gaasband voor stucadoors en schilders online bestellen

Wij geven het eerlijk toe: twintig jaar geleden hadden we nog nauwelijks ervaring met stucadoorsbenodigdheden. Maar onze ervaring in de grafische afwerking bleek veel raakvlakken met stucadoors te hebben. Onze groeiende catalogus van tapes zorgde ervoor dat steeds meer schilders en stucadoors ons wisten te vinden. Dankzij onze scherpe prijsafspraken met leveranciers, zijn wij nu hét adres voor zelfklevend gaasband en afdektape. Tagra is de specialist in allerlei soorten Tape. Een aantal van onze producten: 

Bestel hier uw gaasband

Omdat ieder project weer om een andere aanpak vraagt, bestaat er niet één type gaasband. Tagra heeft daarom, in samenspraak met stucadoors zoals u, een ruime selectie van kwaliteitstapes gemaakt. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ja, ik wil een offerte aanvragen