Handling

Met Handling zorgt u voor een perfecte nabewerking van uw producten. Tagra, gevestigd in Zwanenburg, is een specialist op het gebied van alle soorten tapes. Wij leveren tapes en brengen deze handmatig of machinaal aan op alle soorten drukwerk. Daarnaast dragen wij ook zorg voor handling van uw product. U kunt bij ons ook terecht voor de grafische afwerking van uw producten of voor het bestellen van (dubbelzijdige) tapes

Handling service

Onze handling service omvat onder andere de volgende activiteiten; het ompakken van Bulk naar consumenten verpakkingen, het verzend klaar maken van uw producten, het stickeren of etiketteren van uw producten. Kijkt u eens bij handling voor een compleet overzicht van onze handling services.

Meer informatie

Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of specifieke vragen over de handling van uw producten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en ons team van handling service medewerkers staan altijd voor u klaar om uw opdrachten snel en efficiënt uit te voeren!