Tesa Afplaktape

Tesa afplaktape is onmisbaar voor schilders en stukadoors die nauwkeurig willen werken. Met de juiste schilderstape bent u in staat de ondergrond af te plakken en uw verfklus naar behoren uit te voeren. We leggen u graag uit welke afplaktape van Tesa u kunt gebruiken voor het beste eindresultaat.

Vraag direct een offerte aan

 

Gekleurde Tesa afplaktape voor diverse toepassingen

Schilderstape, ook wel afplaktape of masking tape genoemd, is er om bepaalde ondergronden af te plakken of te markeren voordat u aan de slag gaat met verven. Er zijn verschillende soorten afplaktape om uit te kiezen:

  • Tesa afplaktape Blauw: kan uitstekend buiten worden gebruikt, aangezien de tape tot wel twee weken uv-bestendig is. Gebruik deze afplaktape van Tesa voor oppervlakken van glas, metaal, vinyl of hout;

  • Tesa afplaktape Geel: is sterk, blijft lang hangen en is ook nog eens eenvoudig te verwijderen. Daarnaast is de tape bestand tegen hoge temperaturen tot wel 100 graden;

  • Tesa afplaktape Roze/Lila: heeft een acryl kleeflaag en wordt ingezet om delicate oppervlakken af te plakken. Denk bijvoorbeeld aan gipsplaten, behang en papier. Bij het verwijderen van deze Tesa afplaktape Sensitive raakt de ondergrond niet beschadigd.

Tesa Afplaktape

Wat Tesa afplaktape betrouwbaar maakt

Misschien kent u Tesa afplaktape van de Praxis. De stevige tape helpt u netjes en binnen de lijnen te werken tijdens het schilderen. Het voordeel van Tesa afplaktape is dat er zowel gewone crêpetape als washitape wordt aangeboden. Wat is precies het verschil?

  • crêpetape is fragieler dan washitape en kan voor kleine, snelle klussen binnenshuis worden gebruikt. Verwijder de tape na het schilderen gelijk om afdrukken te voorkomen. De tape is geschikt voor een veelheid aan oppervlakken, ook ramen;

  • washitape is dun, soepel en scheurt niet zo snel. Gebruik deze Tesa afplaktape om hoeken af te plakken en scherpe lijnen te creëren. De tape kan veel langer blijven zitten dan gewone crêpetape.

Betrouwbare Tesa afplaktape voor iedere verfklus

De afplaktape van Tesa staat bekend om zijn duurzaamheid en elasticiteit. Daarnaast zijn de meeste schildertapes die we aanbieden bestand tegen UV en regen. Daardoor kunt u altijd onbezorgd aan de slag. Bekijk ons complete aanbod online en vraag gerust een vrijblijvende offerte op. Naast Tesa afplaktape kunt u bij TAGRA tapes ook terecht voor bewapeningsgaas, gaasband, ducttape en maskeerfolie om iedere verfklus tot een goed einde te brengen. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen hebt.

Vraag direct een offerte aan