Tesa Powerstrips

Met Tesa Powerstrips kunt u een schilderij ophangen zonder boren in de muur. Niet alleen handig voor kunstliefhebbers, dankzij dit handige Tesa ophangsysteem met zelfklevende strips kunt u allerlei dingen ophangen zonder boren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan handdoekrekken of wc-rolhouders. De zelfklevende strips zijn dus multi-inzetbaar, waardoor u nooit meer aan de slag hoeft met spijkers en schroeven.

Voordelen van Tesa Powerstrips

Tesa Powerstrip haken zijn de ideale oplossing wanneer u iets op wilt hangen, maar niet in de muur mag boren of als u dit simpelweg niet wilt. U kunt zelfs hele plantenbakken ophangen met de innovatieve tesa powerstrips technologie. 

Powerstrips, waterproof zijn ze dus sowieso! Nog een aantal voordelen van Tesa Powerstips zijn:

  • Tesa Powerstrips zijn te gebruiken voor bijna alle items die u zou ophangen met schroeven of spijkers, waardoor u geen mechanische bevestigingsmethoden nodig heeft;

  • De Tesa Powerstrip haken kunnen tot wel 1,5 kg dragen;

  • Tesa Powerstrips verwijderen is zeer eenvoudig en laat geen sporen achter.

Makkelijk in gebruik

De powerstrips van Tesa zijn niet alleen beter voor uw muur, ze zijn ook nog eens heel makkelijk in gebruik. Voordat u de strip gaat plakken, is het belangrijk op het oppervlak schoon te maken met een allesreiniger zonder siliconen. Vervolgens verwijdert u de beschermfolie aan een zijde van de strip en plakt u deze op de muur. Wanneer u meerdere strips ophangt, kunt u het voorbeeld op de verpakking gebruiken zodat u zeker weet dat de strips op een goede afstand van elkaar hangen. Druk de strips vijf seconden aan en verwijder de beschermfolie aan de andere zijde. Nu kunt u het gewenste item tegen te strip aandrukken en wederom vijf seconden vasthouden tot deze stevig aan de muur bevestigd is. Zo is de klus snel en gemakkelijk geklaard!

Waar kan je Tesa Powerstrips kopen?

Tagra Tapes is al jaren specialist in het aanbrengen van machinaal tape. Bij ons kunt u terecht voor Tesa Powerstrips Large en Small, haakjes, en Tesa Powerstrips Poster tape. Wilt u tape machinaal laten aanbrengen? Dat kan bij ons! Dit is makkelijk en snel, waardoor u veel tijd en moeite bespaard wordt. Heeft u vragen of behoefte aan advies? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. Tesa Powerstrips en nog veel meer vindt u bij Tagra Tapes.

Tesa Powerstrips

Tesa Powerstrips kopen in bulkverpakking

Voordelig Tesa Powerstrips kopen is mogelijk doordat wij Bulkverpakkingen aanbieden. De Powerstrips worden verpakt in sets van 400 zelfklevende strips. Twijfelt u erover of Tesa Powerstrips de juiste oplossing zijn voor uw toepassing? Neem gerust contact met ons op. Wij laten u graag zien welke mogelijkheden Tesa Powerstrips Large bieden en welke andere soorten tape we aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan tissuetape, folietape, foamtape en linnentape. Wilt u graag Tesa Powerstrips kopen, maar ontvangt u graag eerst een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze site.  

Vraag vrijblijvend een offerte aan