Tesa Powerstrips

Met Tesa Powerstrips kunt u een schilderij ophangen zonder te hoeven boren in de muur. Niet alleen handig voor kunstliefhebbers! Dankzij dit handige Tesa ophangsysteem met de zelfklevende strip, kunt u allerlei producten ophangen zonder te hoeven boren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan handdoekrekken of wc-rolhouders. De powerstrips zijn dus multi-inzetbaar, nooit meer aan de slag met spijkers en schroeven dankzij deze zelfklevende strip.

Voordelen van Tesa Powerstrips

De meegeleverde klevende strips zorgen voor een betrouwbare hechting op delicate oppervlakken of een gladde ondergrond. De Tesa Powerstrip haken zijn de ideale oplossing wanneer u iets op wilt hangen, maar niet in de muur mag boren of als u dit simpelweg niet wilt. Denkt u hierbij aan allerlei badkameraccessoires, hele plantenbakken of andere producten die u kunt ophangen met de innovatieve Tesa powerstrips technologie. 

De powerstrips zijn daarmee in ieder geval waterproof! Nog een aantal andere voordelen van Tesa Powerstips zijn:

  • Tesa Powerstrips zijn te gebruiken voor bijna alle items die u zou ophangen met schroeven of spijkers, waardoor u geen mechanische bevestigingsmethoden nodig heeft;

  • De Tesa Powerstrip haken kunnen tot wel 1,5 kg dragen;

  • Tesa Powerstrips verwijderen is zeer eenvoudig en laat geen sporen achter. 

  • Ook voor verschillende gevoelige oppervlakken te gebruiken.

Makkelijk in gebruik

De powerstrips van Tesa zijn niet alleen beter voor uw muur, ze zijn ook nog eens heel makkelijk in gebruik. Voordat u de tesa strips gaat plakken, is het belangrijk op het oppervlak schoon te maken met een allesreiniger zonder siliconen. Vervolgens verwijdert u de beschermfolie aan een zijde van de strip en plakt u de tesa powerstrip op de muur. Wanneer u meerdere tesa strips ophangt, kunt u het voorbeeld op de verpakking gebruiken zodat u zeker weet dat de strips op een goede afstand van elkaar hangen. Druk de tesa strips vijf seconden aan en verwijder de beschermfolie aan de andere zijde. Nu kunt u het gewenste item tegen de tesa strip aandrukken en wederom vijf seconden vasthouden tot deze stevig aan de muur bevestigd is. Zo is de klus snel en gemakkelijk geklaard! De producten van tesa powerstrips werken zelfs op een gladde muur en andere gladde oppervlakken.

Waar kan je Tesa Powerstrips kopen?

Tagra Tapes is al jaren specialist in het aanbrengen van machinaal tape. Bij ons kunt u terecht voor Tesa Powerstrips Large en Small, haakjes, en Tesa Powerstrips Poster tape. Wilt u tape machinaal laten aanbrengen? Dat kan bij ons! Dit is makkelijk, snel en werkt zelfs op gladde oppervlakken waardoor u veel tijd en moeite bespaard wordt. Heeft u vragen over de tesa strips, andere producten of behoefte aan advies? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. Tesa Powerstrips en nog veel meer producten vindt u bij Tagra Tapes.

Tesa Powerstrips

Tesa Powerstrips kopen in bulkverpakking

Voordelig Tesa Powerstrips kopen is mogelijk doordat wij Bulkverpakkingen aanbieden. De Powerstrips worden verpakt in sets van 400 zelfklevende strips. Twijfelt u erover of Tesa Powerstrips of een van onze andere artikelen de juiste oplossing is voor uw toepassing? Neem gerust contact met ons op, wij geven u advies over alle andere gladde ondergronden en nog veel meer.

Wij laten u graag zien welke mogelijkheden Tesa Powerstrips Large u kunnen bieden en welke andere op maat gemaakte artikelen wij aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan tissuetape, folietape, foamtape en linnentape. Wilt u graag Tesa strips kopen, maar ontvangt u liever eerst een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze site.

Dit product wil je niet missen in het assortiment van jouw dichtstbijzijnde bouwmarkt. In plaats van een gewenste bouwmarkt selecteren, is het daarom verstandiger al uw producten bij dezelfde leverancier af te nemen. In tegenstelling tot de bouwmarkt bezorgd Tagra jouw totale bestelling tegelijkertijd. Het vullen van jouw winkelwagen online beperkt daarmee de tijd die je kwijt was in de fysieke winkel.

Vraag vrijblijvend een offerte aan