Dubbelzijdige kleefband kopen

Dubbelzijdig kleefband is in de grafische industrie onmisbaar. Enveloppen, zelfmailers, tafelkaarten en polsbandjes zijn slechts enkele voorbeelden van producten die van deze uitvinding profiteren. Dubbelzijdig tape moet blijven zitten op elke ondergrond. Bij Tagra vindt u diverse soorten dubbelzijdig tape van hoge kwaliteit. Via Tagra kunt u machinaal tape laten aanbrengen. Bekijk ons assortiment dubbelzijdige tapes

Dubbelzijdig kleefband kopen voor buiten en binnen

Omdat Tagra dagelijks met tape werkt, zijn wij dé specialist voor advies en inkoop van verschillende soorten dubbelklevers:

  • Folietape;
  • Foamtape;
  • Tissuetape;
  • Transfertape.

Bent u benieuwd naar ons assortiment? Bekijk de catalogus dubbelzijdige tapes die wij zelf ook geregeld gebruiken. Of u nu duurzaam dubbelzijdig tape 3M of dubbelzijdig tape Tesa zoekt: bij Tagra vindt u het allemaal!

Dubbelzijdig kleefband ook machinaal aanbrengen

Koopt u dubbelzijdig tape om deze handmatig aan te brengen? Het handmatig aanbrengen van dubbelzijdig kleefband is een tijdrovende klus. Gelukkig is dat niet meer nodig! Bij Tagra hebben wij ruime ervaring in het machinaal aanbrengen van dubbelzijdig tape voor allerhande toepassingen. Op deze manier gaat het veel sneller en heeft u er geen omkijken naar! Bovendien zijn wij in staat om de kleefband vervolgens na te bewerken: perforeren, snijden, vouwen en/of verzendklaar maken.

Dubbelzijdig kleedband bestellen bij Tagra Tapes

Wilt u meer weten over de soorten en afmetingen van het dubbelzijdig kleefband in ons assortiment? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheid tot het aanbrengen van dubbelzijdig tape op uw producten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie; wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u graag direct een bestelling plaatsen bij ons? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan!